{agenda & nieuws}

[CAFE Gesloten]

Het café gesloten van woensdag 30 mei t/m  dinsdag 12 juni.

De winkel blijft gewoon open!

[Bos & Heij en de ‘geluksroute’ in Arnhem]

Kom je ook geluk zaaien op zaterdag 9 juni a.s.?

 

De ‘geluksroute’ is een initiatief van Marike van IJssel.

Zij organiseert met haar team al jaren ‘geluksroutes’ door steden in Nederland.

Dit keer is ook Arnhem aan de beurt. Bos & Heij doet mee op zaterdag 9 juni (zondags gesloten). Onze geluksslogan is : “geluk zaaien is geluk oogsten”

 

Wij delen ‘geluk’ uit aan alle mensen** die bij ons op die dag de winkel bezoeken. Dit doen wij in de vorm van potjes met klavertje vier zaadjes erin. Kweek je eigen ‘geluk’ in een potje en deel dit geluk door een vrijwillige donatie te doen aan de Arnhemse ‘Puur Foundation’.

 

Deze organisatie is opgericht door Ellen Plaschek, vroedvrouw van de praktijk ‘Puur vroedvrouwen’ uit Arnhem-zuid en bestaat geheel uit vrijwilligers. De doelstelling en andere informatie van deze lokale non-profit organisatie is te vinden op de website http://puurfoundation.nl/

 

Kom je ook geluk zaaien op zaterdag 9 juni a.s.?

Zie voor het volledige programma van de ‘geluksroute’ Arnhem

http://geluksroute.nu/editie/arnhem/

 

Op deze site vind je alle informatie en ook onze deelname onder de knop: ‘geluksbrengers’

 

DATUM GELUKSROUTE: 9 + 10 juni*

 

*Bos & Heij store doet alleen mee op zaterdag 9 juni.

**zolang de voorraad strekt!

[FDFA Fashion + design festival Arnhem ]

DATUM FDFA: 1 juni- 8 juli

 

Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) is hét jaarlijks terugkerende stadsfestival waar mode, design, kunst en cultuur met elkaar versmelten. De maand juni wordt weer een bijzondere maand. De stad komt tot bloei met exposities,prikkelende modeshows, indrukwekkende voorstellingen en verkoop evenementen.

 

 

Bos & Heij store verkoopt gedurende de FDFA vanaf woensdag 13 juni tm zolang de voorraad strekt zoals elk jaar een collectie van mooie tweedehands kleding en accessoires.

[ de Arnhemse Stockdagen ]

DATUM STOCKDAGEN: 21 t/m 24 juni

 

De Arnhemse Stockdagen is een evenement binnen de FDFA waarbij gedurende 4 dagen ruim 125 ontwerpers en high-end winkeliers de deuren openen van hun voorraadkasten. U kunt deze dagen door heel Arnhem terecht voor kleding, sieraden, tassen en accessoires van top ontwerpers(voor vaak aantrekkelijke prijzen!)Maar ook voor stoffen, fournituren, samples en prototypes.

Daarnaast heeft Bos & Heij, gedurende de Arnhemse Stockdagen (zie datum hierboven)een pop-up store-in-store, met daarin een eigen (ontworpen en geproduceerde) kleine kleding collectie gemaakt van Afrikaanse wax stoffen.

 

Rokken, broeken, tops en jurken zijn onderdeel van de collectie.

 

De collectie is ontworpen en met de hand gemaakt in de “ideeënfabriek” te Niftrik door ontwerpsters Mieke en Elleke onder de naam van hun eigen label 'Jem Deerest.

 

www.de-ideeenfabriek.nl

 

De Afrikaanse wax stoffen zijn ingekocht bij lokale entrepreneurs in de stad Serekunda in Gambia door Ellen,vroedvrouw van de Arnhemse praktijk ‘Puur vroedvrouwen’ uit Arnhem-Zuid,die daar vaak heen reist voor haar non-profit organisatie ‘Puur Foundation’.

 

www.puurfoundation.nl

De collectie is een initiatief van Daphne van Bos & Heij store.

Open van woensdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30

Open op zaterdag 10:00 - 17:00

Kerkstraat 36 Arnhem

Tel: 026 7370157

info@bosenheij.nl